- Catalog QUATTRO CAUTA   
CATEGORII PRODUSE   CONFIDENTIALITATE
 
 
     

Politica de confidentialitate

Colectarea si folosirea informatiilor:
Quattro Pavimente Tehnice este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. Quattro Pavimente Tehnice colecteaza informatii de la utilizatorii nostri sau din diferite surse care se regasesc pe acest site.

Link-urile:
Acest site contine link-uri spre alte website-uri. Quattro Pavimente Tehnice nu este responsabila de politica de confidentialitate adoptata de alte website-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Securitatea:
Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Anuntarea modificarilor:
Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui email trimis editorului web.

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice.

Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.