- Catalog QUATTRO CAUTA   
CATEGORII PRODUSE   EXPERIENTA
 
 
     

Actionand intr-un mediu putenic concurential si pe o piata in continua miscare, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE isi imbunatateste permanent serviciile, astfel incat sa raspunda cu prompitudine celor mai exigente cerinte.

Experienta dobandita pana in prezent poate fi cuantificata printr-un portofoliu bogat de clienti si masurabila prin succesul proiectelor finalizate.

Misiunea noastra consta in furnizarea celor mai potrivite solutii care sa reflecte un grad maxim de satisfactie al clientilor, bazate pe experienta noastra si pe fiabilitatea sistemelor propuse.

In elaborarea fiecarei solutii, pornim constructia acesteia strict de la cerinte, urmand cai fundamentate tehnic, astfel incat rezultatul sa fie acceptat calitativ. Pe de alta parte, ca o sarcina post-implementare, urmarim si evaluam continuu solutia finala, chiar si dupa terminarea proiectului.

Experientei si know-how-ului pe care le detinem, adaugam solutii tehnice ideale pentru problemele legate de instalatare si montaj, asigurand astfel toate premisele ca fiecare proiect, indiferent de dimensiunea sa, sa fie un succe s.

Echipa QUATTRO caracterizata de un puternic spirit antreprenorial este formata din specialisti dinamici, creativi si onesti in relatiile de afaceri, orientati catre satisfacerea necesitatilor clientilor nostri si catre atingerea obiectivelor de business.

Caracterizati de o atitudine proactiva, specialistii nostri sunt cei ce propun alternative pentru fiecare etapa de realizare a proiectelor, in vederea obtinerii variantei optime, care sa indeplineasca toate cerintele clientilor.

GALERIE FOTO >>>

 
Panoul din conglomerat lemnos (PAL)
Panoul din sulfat de calciu

detalii...

 
Laminat plastic antistatic
PVC
Linoleum
Cauciuc

detalii...

 
Structura este elementul portant al panoului. Tipul de structura este stabilita ....

detalii...

 
Reprezinta solutia pentru probleme ca:
- distributia/absorbtia de caldura in spatiile tehnice;

detalii...

 
Specificatiile cuprinzand dimensiunile suprafeŇ£elor, inaltimile de montaj, axele, finisajul pedonabil si alte...

detalii...