- Catalog QUATTRO CAUTA   
CATEGORII PRODUSE   TERMENI SI CONDITII
 
 
     

Termeni si conditii de utilizare a website-ului: www.quattropavimente.ro

In acest moment navigati online pe website-ul S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.
Informatii cu privire la editor

S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. este o societate romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania.

Copyright:
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul scris al proprietarului.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:
- sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
- nu sunt modificate;
- orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L.

Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L.

Raspundere legala:
Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii.

S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. nu poate fi, in nici un mod, trasa la raspundere pentru acuratetea textelor sau pentru erorile sau omisiunile de pe acest site.

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana sau acte penale si, prin aceasta, sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ilegale, aflate in contradictie cu legile in vigoare, sau informatii defaimatoare.

Link-urile Hypertext:
S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L. nu are nici un control asupra altor website-uri pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor hypertext prezente pe site-ul www.quattropavimente.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singurul responsabil de utilizarea link-urilor hypertext gasite pe site-ul S.C. Quattro Pavimente Tehnice S.R.L.

Email:
Daca aveti comentarii cu privire la modul in care site-ul functioneaza, puteti trimite un e-mail pe adresa office@quattropavimente.ro.