Profil Companie

Înființată în anul 2005 la București (România), QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este prima întreprindere din România și Sud-Estul Europei, specializată în producția de pardoseli tehnice supraînălțate.
Quattro se adresează specialiștilor din sectorul materialelor pentru construcții, proiectanților, arhitecților, antreprenorilor și proprietarilor de clădiri înalte și foarte înalte, folosite ca spații de birouri, de comandă și control, camere de date, hoteluri, săli conferințe, centre comerciale și clădiri industriale. Până în prezent, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE a livrat peste 1.500.000 mp de pardoseli tehnice în proiecte din Romania, Italia, Cehia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria etc.


Fabrica QUATTRO

Quattro acorda importanta deosebita aspectului ecologic, în lanțul proceselor tehnologice, de la aprovizionare si pana le reciclarea materiilor refolosibile, valorificand subprodusele si limitand producerea de deseuri.
Liniile tehnologice automate, asigura calitate constanta, productivitate, eficienta si customizari in realizarea panourilor, la cererea clientilor.
Amplasarea fabricii Quattro in vecinatatea municipiului Bucuresti (Popesti Leordeni, ILFOV), face posibila aprovizionarea cu pardoseli a santierelor in termen scurt, in orice colt al tarii, pentru orice comanda.


Produse si Servicii

Concepute ca o rezolvare ingenioasă a problematicilor identificate în amenajarea spațiilor cu necesități majore de cablare (ex: centre de comandă și control, camere de colocare date, servere etc.), pardoselile tehnice supraînălțate fac parte din categoria materialelor moderne, flexibile, eficiente și sustenabile.
Montajul sistemului Quattro permite trecerea traseelor de instalații sub pardoseală, în spațiul format dintre suprafata suport (șapă) și panourile pedonabile. Astfel, se elimină metoda tradițională de ascundere a instalatiilor în pereţi (cabluri, tuburi, prize, conexiuni etc). Un deosebit avantaj al sistemului, il reprezinta inspectabilitatea: accesul la instalatii prin simpla ridicare a panourilor, pentru lucrari de mentenanta si interventii tehnico-functionale.
Fabricate din materiale reciclabile, pardoselile Quattro contribuie la obținerea ratingului în certificarea LEED a clădirilor „verzi” - sistemul internațional de certificare a sustenabilității construcțiilor. Prin cercetare continuă, adaptare la dinamica tehnologică, creativitate și folosire de materiale noi, Quattro contribuie la promovarea și conștientizarea necesității de a crea medii sănătoase și sustenabile.


Echipa QUATTRO

Oamenii din echipa Quattro au reprezentat și continuă să reprezinte “actorul principal” al fabricii, fiind formată din ingineri, tehnicieni, operatori și specialiști comerciali, dedicați satisfacției clienților.
Experienței și know-how- ului deținute de echipa Quattro, i se adaugă soluționarea problematicilor de montare a sistemului și generarea de propuneri alternative constructive, asigurându-se astfel, premisele ca fiecare proiect, indiferent de proporții, să devină un succes. Ca o sarcină post-implementare în proiectele cu pardoseli tehnice supraînălțate, lucrarea finală este permanent urmărită și evaluată, chiar și după închiderea șantierului. 


  • AVANTAJE PARDOSELI TEHNICE:
  • O conditie necesara pentru obtinerea clasei A pentru cladirile de birouri;
  • Completarea premiselor pentru obținerea certificării LEED a clădirilor „verzi”;
  • Pardoseli finale inspectabile 100%, fără operațiuni de șantier;
  • Eficientizarea costurilor: instalare, exploatare, mentenanță;
  • Integrarea cu sistemele avansate de climatizare, domotică și iluminat.

Panouri

Panouri

Finisaje

Finisaje

Structura

Structura

Accesorii

Accesorii

AVANTAJELE PARDOSELILOR TEHNICE:

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top