Termeni si conditii

Termeni de Utilizare

In acest moment navigati online pe website-ul QUATTRO PAVIMENTE SRL, membra a Grupului de Firme Menatwork. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

Informatii cu privire la editor:
QUATTRO PAVIMENTE  este o societate romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J23/1196/2005, RO 17712070;.

Copyright:
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal deQUATTRO PAVIMENTE SRL. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea QUATTRO PAVIMENTE si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul scris al proprietarului.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:
- sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
- nu sunt modificate;
- orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul QUATTRO PAVIMENTE

Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea QUATTRO PAVIMENTE

Raspundere legala:
Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. QUATTRO PAVIMENTE nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii.

QUATTRO PAVIMENTE nu poate fi, in nici un mod, trasa la raspundere pentru acuratetea textelor sau pentru erorile sau omisiunile de pe acest site.

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

QUATTRO PAVIMENTE isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana sau acte penale si, prin aceasta, sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ilegale, aflate in contradictie cu legile in vigoare, sau informatii defaimatoare.

Link-urile Hypertext:
QUATTRO PAVIMENTE nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor hypertext prezente pe site-ul www.menatwork.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singurul responsabil de utilizarea link-urilor hypertext gasite pe site-ul QUATTRO PAVIMENTE.

E-mail:
Daca aveti comentarii cu privire la modul in care site-ul functioneaza, puteti trimite un mesaj pe adresa e-mail: office@quattropavimente.ro.

Colectarea si folosirea informatiilor:
QUATTRO PAVIMENTE este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. QUATTRO PAVIMENTE colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.

Inregistrare:
Site-ul QUATTRO PAVIMENTE restrictioneaza accesul la continutul online. Pentru a avea acces la acest continut un utilizator trebuie sa completeze un formular de inregistrare. Pe parcursul procesului de inregistrare utilizatorului i se va cere sa ofere datele de contact (ca de exemplu nume sau adresa de email). In cazul site-urilor unde accesul la continutul online este conditionat de procesul de abonare, formularul de inregistrare va contine informatii detaliate despre abonat, folosite pentru a identifica si completa contul acelui abonat.

Alerte prin email:
Daca un utilizator doreste sa se aboneze la alertele, update-urile sau briefurile QUATTRO PAVIMENTE vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit. In unele cazuri utilizatorului ii sunt solicitate informatii demografice optionale si de interes personal, utilizate pentru a crea un continut cat mai relevant posibil.

Link-urile:
Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca QUATTRO PAVIMENTE nu este responsabila de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Securitate:
Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online.
Toate informatiile despre utilizatori, nu doar cele sensibile mentionate mai sus, nu vor fi obiectul niciunei alte activitati, in afara celor desfasurate la birou. Numai angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu reprezentantii departamentelor de plati sau de serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor.

Ofertele speciale:
Toti membrii noi vor primi un email de bun venit pentru verificarea parolei si numelui utilizatorului. Membrii mai vechi vor primi informatii despre produse, servicii, oferte speciale si un newsletter. Exista posibilitatea ca abonatii sa selecteze in momentul abonarii daca doresc sau nu sa primeasca aceste informari periodice.

Anuntarea modificarilor:
Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile nostre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de inregistrare, fie prin intermediul unui email trimis editorului web. Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

Optiunea de dezabonare:
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ alerta/ briefingul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.

Log files:
Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.
Contact Online
Ai la dispozitie
Vocea clientului
Parerea ta conteaza pentru noi si din acest motiv te invitam sa iti exprimi opinia despre produsele, serviciile, functionarea si colaborarea noastra. Orice sugestii, sfaturi, recomandari, opinii sunt bine-venite.
Top