Laminat plastic antistatic HPL

Laminat plastic antistatic HPL
by quattropavimente

HPL (High Pressure Laminate) este un material potrivit suprafeţelor care necesită o durabilitate sporită şi o rezistenţă deosebită la impact, fiind obținut din rășini termostabilizate armate omogen cu fibră de lemn/celuloză și finisat cu un strat de melamina decorativă, tratată special și presată. 

Detalii
PVC

PVC
by quattropavimente

Material flexibil obținut din amestec de policlorură de vinil, material inert, plastifiant și pigmenți colorați amestecați în cicluri diverse. PVC-ul este foarte ușor de curățat și întreținut, fiindcă are o foarte bună rezistență la acizi.

Detalii
Mocheta

Mocheta
by quattropavimente

Mocheta este soluția de acoperire a panourilor de pardoseală tehnică cu material textil, compus din fibre sintetice, precum: poliamidă, poliester, polipropilenă (se poate combina cu materiale naturale: lână, bumbac). Mocheta face parte din acele accesorii care oferă un plus de imagine și confort, sonoritate și îmbunătățire acustică, spațiului interior în care este instalată: clădiri de birouri, hoteluri, holuri, săli de conferințe, centre comerciale. 

Detalii
Linoleum

Linoleum
by quattropavimente

Placă semiflexibilă obținutaădin pastă de linoleum, fabricată din materii prime naturale 100% (ulei de in, făină de lemn, plută și rășini) este vopsită ulterior cu pigmenți și calibrată pe un suport din țesătură de iută.

Detalii
Lemn natural

Lemn natural
by quattropavimente

Finisajul realizat din lamele de lemn de diferite esențe, lipite sub formă de lamele sau alte tipologii de desene, formează un strat continuu, care se poate aplica pe orice tip de panou de pardoseală tehnică. Se recomandă în spații cu design arhitectonic deosebit și trafic mediu-redus (din cauza rezistenței reduse la abraziune și impact). Strat superior final: lac uscat cu raze UV.

Detalii
Ceramica

Ceramica
by quattropavimente

Finisajul realizat prin aplicarea plăcilor ceramice pe toate tipurile de panouri de pardoseală tehnică supraînălțată, prezintă excelentă rezistență la acțiunea agenților chimici, uzură, abraziune, impact, murdărire și exploatare în timp îndelungat. Se recomandă instalarea în centre comerciale, laboratoare, holuri, spații tehnice. Strat superior final: mat sau lucios.

Detalii
Granit

Granit
by quattropavimente

Disponibil cu finisare mată sau lucioasă, granitul oferă spațiului un design final deosebit și poate fi aplicat pe orice tip de panou de pardoseală tehnică. Este un material de carieră șlefuit cu granulație dură, ce poate fi realizat și artificial prin recompunerea materiei prime naturale. Prezintă rezistență la abraziune, rezistență sporită la trafic, are comportament natural antistatic și se întreține simplu. 

Detalii
Marmura

Marmura
by quattropavimente

Pardoselile finisate cu marmură sunt destinate traficului mediu-ridicat, se întrețin ușor și au comportament natural antistatic. Marmura este un material foarte rezistent la abraziune, grosime de 15mm, finisare mată sau lucioasă, ce se poate aplica pe toate tipurile de panouri de pardoseală supraînălțată, asigurând un design interior deosebit.

Detalii
Cauciuc

Cauciuc
by quattropavimente

Placă flexibilă formată dintr-un amestec de: cauciuc natural, cauciuc sintetic, adaosuri minerale și pigmenți pentru colorare. Fiind un finisaj cu coeficient ridicat de rezistență la alunecare (antiderapant), amortizant bun la impact și sonoritate excelentă, se aplică pe orice tip de panou, în laboratoare și spații tehnice.

Detalii
Aluminiu

Aluminiu
by quattropavimente

Folia de aluminiu (grosime: 0,05mm) se aplică ca prefinisaj pe suprafața pedonabilă sau pe intradosul panoului de pardoseală tehnică supraînălțată, fiind cea mai economică variantă în proiectele în care clientul dorește să monteze un strat de uzură din mochetă autopozantă. Folia de aluminiu are rol de protecție pentru panoul din aluminiu. Acest finisaj se poate aplica pe toate tipurile de panouri.

Detalii
Tabla zincata

Tabla zincata
by quattropavimente

Foaie de tablă zincată (grosime: 0,5mm) este varianta cea mai rezistentă și se utilizează în cadrul proiectelor în care se dorește un strat de uzură mai rezistent ca aluminiul, astfel încât după instalarea pardoselii, să se poată continua efectuarea altor lucrări. Tabla zincată se poate aplica pe orice tip de panou de pardoseală tehnică și oferă mărirea portanței și rezistenței la foc.

Detalii
  • AVANTAJE PARDOSELI TEHNICE:
  • O conditie necesara pentru obtinerea clasei A pentru cladirile de birouri;
  • Completarea premiselor pentru obținerea certificării LEED a clădirilor „verzi”;
  • Pardoseli finale inspectabile 100%, fără operațiuni de șantier;
  • Eficientizarea costurilor: instalare, exploatare, mentenanță;
  • Integrarea cu sistemele avansate de climatizare, domotică și iluminat.

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top