Laminat plastic antistatic HPL

Laminat plastic antistatic HPL
by quattropavimente

HPL (High Pressure Laminate) este un material potrivit suprafeţelor care necesită o durabilitate sporită şi o rezistenţă deosebită la impact, fiind obtinut din rasini termostabilizate armate omogen cu fibra de lemn/celuloza si finisat cu un strat de melamina decorativa, tratata special si presata. 

Detalii
PVC

PVC
by quattropavimente

Material flexibil obtinut din amestec de policlorura de vinil, material inert, plastifiant si pigmenti colorati amestecati in cicluri diverse. PVC-ul este foarte usor de curatat si intretinut, fiindca are o foarte buna rezistenta la acizi.

Detalii
Mocheta

Mocheta
by quattropavimente

Mocheta este solutia de acoperire a panourilor de pardoseala tehnica cu material textil, compus din fibre sintetice, precum: poliamida, poliester, polipropilena (se poate combina cu materiale naturale: lână, bumbac). Mocheta face parte din acele accesorii care oferă un plus de imagine si confort, sonoritate si imbunatatire acustica, spatiului interior in care este instalată: clădiri de birouri, hoteluri, holuri, sali de conferinte, centre comerciale. 

Detalii
Linoleum

Linoleum
by quattropavimente

Placa semiflexibila obtinuta din pasta de linoleum, fabricata din materii prime naturale 100% (ulei de in, faina de lemn, pluta si rasini) este vopsita ulterior cu pigmenti si calibrata pe un suport din tesatura de iuta.

Detalii
Lemn natural

Lemn natural
by quattropavimente

Finisajul realizat din lamele de lemn de diferite esente, lipite sub forma de lamele sau alte tipologii de desene, formeaza un strat continuu, care se poate aplica pe orice tip de panou. Se recomanda in spatii cu design arhitectonic deosebit si trafic mediu-redus (datorita rezistentei reduse la abraziune si impact). Strat superior final: lac uscat cu raze UV.

Detalii
Ceramica

Ceramica
by quattropavimente

Finisajul realizat prin aplicarea placilor ceramice pe toate tipurile de panouri, prezinta excelenta rezistenta la actiunea agentilor chimici, uzura, abraziune, impact, murdarire si exploatare in timp indelungat. Se recomanda instalarea in centre comerciale, laboratoare, holuri, spatii tehnice. Strat superior final: mat sau lucios.

Detalii
Granit

Granit
by quattropavimente

Disponibil cu finisare mata sau lucioasa, granitul ofera spatiului un design final deosebit si poate fi aplicat pe orice tip de panou. Este un material de cariera slefuit cu granulatie dura, ce poate fi realizat si artificial prin recompunerea materiei prime naturale. Prezinta rezistenta la abraziune, rezistenta sporita la trafic, are comportament natural antistatic si se intretine simplu. 

Detalii
Marmura

Marmura
by quattropavimente

Pardoselile finisate cu marmura sunt destinate traficului mediu-ridicat, se intretin usor si au comportament natural antistatic. Marmura este un material foarte rezistent la abraziune, grosime de 15mm, finisare mata sau lucioasa, ce se poate aplica pe toate tipurile de panouri, asigurand un design interior deosebit.

Detalii
Cauciuc

Cauciuc
by quattropavimente

Placa flexibila formata dintr-un amestec de: cauciuc natural, cauciuc sintetic, adaosuri minerale si pigmenti pentru colorare. Fiind un finisaj cu coeficient ridicat de rezistenta la alunecare (antiderapant), amortizant bun la impact si sonoritate excelenta, se aplica pe orice tip de panou, in laboratoare si spatii tehnice.

Detalii
Aluminiu

Aluminiu
by quattropavimente

Folia de aluminiu (grosime: 0,05mm) se aplica ca prefinisaj pe suprafata pedonabila sau pe intradosul panoului, fiind cea mai economica varianta in proiectele in care clientul doreste sa monteze un strat de uzura din mocheta autopozanta. Folia de aluminiu are rol de protectie pentru panoul din aluminiu. Acest finisaj se poate aplica pe toate tipurile de panouri.

Detalii
Tabla zincata

Tabla zincata
by quattropavimente

Foaie de tabla zincata (grosime: 0,5mm) este varianta cea mai rezistenta si se utilizeaza in cadrul proiectelor in care se doreste un strat de uzura mai rezistent ca aluminiul, astfel incat dupa instalarea pardoselii, sa se poata continua efectuarea altor lucrari. Tabla zincata se poate aplica pe orice tip de panou si ofera maririea portantei si rezistentei la foc.

Detalii
  • AVANTAJE PARDOSELI TEHNICE:
  • O conditie necesara pentru obtinerea clasei A pentru cladirile de birouri;
  • Completarea premiselor pentru obținerea certificării LEED a clădirilor „verzi”;
  • Pardoseli finale inspectabile 100%, fără operațiuni de șantier;
  • Eficientizarea costurilor: instalare, exploatare, mentenanță;
  • Integrarea cu sistemele avansate de climatizare, domotică și iluminat.

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

(004) 021.529.62.00

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top