Articole

Articole

Noul panou full incapsulat Quattro Pavimente Tehnice

Panoul full incapsulat cu finisaj laminat pe substrat metalic fabricat de Quattro Pavimente Tehnice reprezinta o ultima inovatie in materie de pardoseala tehnica, fiind ideal pentru sistemele de pardoseli suprainaltate cu rezistenta ridicata la solicitari mecanice si oferind totodata multiple posibilitati de design.

 

Mai mult
Articole

Solutii pentru pardoseli tehnice personalizate

Cu o experienta de 20 de ani ca producator si montator de pardoseli suprainaltate, Quattro Pavimente Tehnice si-a consolidat pozitia pe piata ca furnizor de solutii imediate, cu stocuri permanente pentru toate panourile din portofoliu fiind partener de incerdere pentru finalizarea cu success al proiectelor indiferent de provocarile aparute.

 

Mai mult
Articole

Pardoseala flotanta de interior vs pardoseala flotanta de exterior

Lipsa de informare despre pardoseala tehnica duce la cereri ambigue, astfel de cele mai multe ori ne confruntam cu solicitari care genereaza confuzii. In acest articol, ne propunem sa intelegem care sunt diferentele dintre cele doua tipuri de pardoseala suprainaltata.

Mai mult
Articole

Soluții adaptate nevoilor actuale de transformare și reconfigurare a spațiilor de birouri cu ajutorul pardoselilor tehnice Quattro Pavimente

Quattro Pavimente Tehnice, de aproape 30 de ani pe piața de pardoseli supraînălțate, rămâne un partener de încredere ce a reușit să identifice noi opor­tunități, venind cu soluții adaptate noilor provocări de transformare a birourilor în spații de întâlnire și idei, facilitând reconfigurarea rapidă a pardoselilor.

Mai mult
Articole

In ceea ce ne priveste, am luptat intotdeauna pentru promovarea materialelor de constructii calitative, iar aceasta criza a materialelor ne-a ridicat oarecum mingea la fileu, Dan Berechet, Quattro Pavimente

In ceea ce ne priveste, am luptat intotdeauna pentru promovarea materialelor de constructii calitative, iar aceasta criza a materialelor ne-a ridicat oarecum mingea la fileu. 

Mai mult
Articole

STS23 - solutia ideala pentru pardoseala suprainaltata
2021-11-09

Pardoseala suprainaltata, la prima vedere, pare un produs banal, cu atat mai mult cu cat este un produs suport pentru finisajul final, motiv pentru care nu are nevoie de o atentie speciala.

Mai mult
Articole

Un proiect inedit de reconversie cu ajutorul pardoselilor suprainaltate Quattro Pavimente Tehnice: De la piscina interioara la spatiu pentru gradinita si invers.

In calitate de producatori de pardoseala suprainaltata,  noi, Quattro Pavimente Tehnice ne confruntam zilnic cu tot felul de solicitari, care mai de care mai interesante, pentru care reusim de fiecare data sa identificam solutiile cele mai potrivite atat din punct de vedere tehnic, cat si economic, estetic si comercial.
 

Mai mult
Articole

Greseli de evitat in montarea pardoselilor tehnice

Pardoselile suprainaltate ofera o serie de beneficii fiind preferate pentru amenajarea spatiilor interioare cu necesități majore de cablare si trafic intens, din cladiri de birouri, centre de comanda si control, camere tehnice, spatii comerciale, sali de conferinte sau institutii de invatamant.

 

Mai mult
Articole

FAQ - informații utile despre pardoseala flotantă

Pardoseala flotantă sau pardoseala tehnică supraînălțată, după cum mai este cunoscută, este una dintre cele mai apreciate soluții de amenajare a podelelor din clădirile de birouri, centre comerciale, spații medicale sau camere data center. Pardoseala tehnică oferă beneficii durabile și performante atât în construcții noi, cât și în aplicații de modernizare.

Mai mult
Pardoseala tehnica cu finisaj din mocheta

Finisaje pentru pardoseli tehnice

Află ce finisaje trebuie să folosești în funcție de spațiul în care montezi pardoseala tehnică. Panourile de pardoseală flotantă permit aplicarea de finisaje pentru pardoseli, care pot varia de la pardoseli calde (PVC, mochetă, cauciuc), până la cele reci (ceramică, granit și chiar sticlă).

Mai mult
Articole

Cum iti poti maximiza punctajul pentru cladiri verzi BREEAM si LEED cu pardosela suprainaltata Quattro?

Performanta energetica a cladirilor reprezinta una dintre procuparile principale la nivel mondial  dezvoltarea de imobile certificate BREEAM sau LEED fiind astazi un obiectiv principal al arhitectilor, constructorilor si dezvoltatorilor interesati tot mai mult de solutiile pentru cladiri verzi, eficiente din punct de vedere energetic.

Mai mult
Articole

Pardoseli Quattro pavimente pentru cladira Bruxelles si Berlin din complexul Sema Parc

Unul dintre cele mai moderne parcuri industiale din capitala, Sema Park a fost extins cu doua noi cladiri de birouri care respecta aceleasi standarde de calitate ca celeleate cladiri ce fac parte din complex.
 

Mai mult
Articole

Panoul incombustibil Quattro - solutia pentru sistemele de pardoseli suprainaltate rezistente la foc
2019-11-12

Panoul incombustibil QUATTRO W40 RF60 este o inovatie româneasca si o solutie pentru SISTEMELE de PARDOSELI SUPRAÎNALTATE în CLADIRI ÎNALTE si FOARTE ÎNALTE.

 

Mai mult
Articole

Pardoseli tehnice Quattro Pavimente pentru Cladiri de Birouri, Camere Data Center, Hypermarketuri, Spitale
2019-11-07Prezenta din ce in ce mai des in peisajul cladirilor moderne, pardoseala tehnica suprainaltata este utilizata pentru spatii din ce in ce mai diverse.

.

Mai mult
Articole

Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente - beneficii practice si estetice
2019-07-12

Combinand designul si performanta cu instalarea rapida, pardoseala suprainaltata Quattro Pavimente reprezinta o solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri si nu numai.
 

Mai mult
Articole

Quattro Pavimente - furnizorul de solutii de pardoseli pentru noul sediu Renault Romania

27 000 mp de pardoseala din diferite game Quattro Pavimente au fost folositi pentru amenajarea spatiilor interioare a cladirii noului sediu Reanult Romania in care isi vor desfasura activitatea peste 3.000 de angajati. 

Mai mult
Articole

Avantajele pardoselilor suprainaltate

Pardoselile tehnice suprainaltate sunt printre cele mai moderne si eficiente solutii de pardoseala folosite de arhitecti in toate genurile de proiecte de constructii de anvergura.

 

Mai mult
Articole

Pardoselile suprainaltate - solutii utile pentru cladiri moderne

Proiectate initial pentru a raspunde unor nevoi specifice centrelor de date si gandite ca o rezolvare pentru mascarea cablurilor si sistemelor de racire, pardoselile suprainaltate s-au dovedit a fi o sloutie ideala de amenajare a noilor cladiri moderne.

Mai mult

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top