Quattro Pavimente - furnizorul de solutii de pardoseli pentru noul sediu Renault Romania

Situata in apropierea statiei de metrou Preciziei, intr-o zona in plina dezvoltare, cladirea noului sediu Reanult Romania in care isi vor desfasura activitatea peste 3.000 de angajati este un proiect exigent tinand cont de complexitate si marime.

Quattro Pavimente a fost aleasa compania care sa furizeze solutii personalizate pentru pardoseala. Astfel, mai bine de 27 000 mp de pardoseala din diferite game Quattro Pavimente au fost folositi pentru amenajarea spatiilor interioare ale cladirii, produsele puse la dispozitie putand raspunde celor mai ridicate cerinte din punct de vedere al functionalitatii, rezistentei si esteticii.

Rezistenta, rapiditatea si usurinta la montaj sunt printre cele mai importante avantaje ale sistemelor de pardoseli Quattro Pavimente. 

Se montează foarte usor, costurile sunt avantajoase, iar prin folosire se fac mari economii la celelalte operatiuni de dotare a unei cladiri, respectiv la instalatii electrice, ventilatie, alimentare cu apa etc. Prin folosirea sistemelor de pardoseala suprainaltata se elimina practic manopera montarii in pereti a cablurilor, tuburilor, prizelor si conexiunilor.  De asemenea fiind un sistem foarte flexibil, putandu-se interveni foarte simplu asupra unor conexiuni, se pot adauga cabluri noi, la costuri nesemnificative.

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top