Pardoselile suprainaltate Quattro Pavimente - beneficii practice si estetice

2019-07-12
Combinand designul si performanta cu instalarea rapida, pardoseala suprainaltata Quattro Pavimente reprezinta o solutie moderna si eficienta de amenajare a cladirilor de birouri si nu numai.

Sistemele de pardoseli tehnice suprainaltate Quattro asigura flexibilitate si functionalitate fiind compuse din panouri modulare cu dimensiunea de 600 x 600 cm, montate pe o structura speciala de otel de diferite tipologii, inaltimi si dimensiuni. Ele ofera astfel o solutie optima pentru amenajarea spatiilor cu necesitati majore de cablare si trafic intens, fiind extrem de utile pentru organizarea retelelor electrice, de date, telefonice, de iluminare, de ventilatie, de apa sau incalzire.

Montarea sistemelor de pardoseli suprainaltate face ca interventia pentru orice fel de lucrari de mentenanta, de remedieri, extinderi sau modificari sa fie foarte simpla. In plus, cu ajutorul sistemelor de pardoseli Quattro se elimina instalarea ascunsa in pereti a cablurilor, tuburilor sau oricaror alte conexiuni.

Spre deosebire de sistemele traditionale, pardoselile suprainaltate Quattro se monteaza simplu si rapid, raspunzant totodata exigentelor oricarui proiect: comportament la foc, încărcare și stabilitate, comportament electric / electrostatic, ventilație, finisajul final al panourilor.
 
Varietatea design-urilor de pardoseala Quattro respecta cele mai populare trenduri in materie de pardoseli: diferite esente de lemn, linoleum sau cauciuc, ceramica si diverse tipuri de piatra naturala.  Acoperirea panourilor Quattro se face din fabrică, Quattro Pavimente colaborand cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piață, putand fi personalizae in functie de preferinte.
 
Quattro Pavimente Tehnice este primul producator din Romania si din Sud-Estul Europei de sisteme de pardoseli tehnice suprainaltate. Datorita fabricarii lor in Romania cat si parcului auto propriu al producatorului, pardoselile tehnice suprainaltate au un timp de livrare foarte scurt, in orice punct al tarii, pentru ocrice comanda.
 
Contactati Echipa Quattro Pavimente Tehnice  pentru orice intrebari legate de modul de montare si utilizare a pardoselilor suprainaltate.
 

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top