Cum iti poti maximiza punctajul pentru cladiri verzi BREEAM si LEED cu pardosela suprainaltata Quattro?

Performanta energetica a cladirilor reprezinta una dintre procuparile principale la nivel mondial  dezvoltarea de imobile certificate BREEAM sau LEED fiind astazi un obiectiv principal al arhitectilor, constructorilor si dezvoltatorilor interesati tot mai mult de solutiile pentru cladiri verzi, eficiente din punct de vedere energetic. In plus, legislatia in vigoare la nivel european prevede ca incepand in 31 decembrie 2020 noile constructii din spatiul UE sa consume energie aproape de zero prin folosirea de surse regenerabile.

Producator si montator de pardoseli tehnice suprainaltate, Quattro Pavimente  contribuie la promovarea și conștientizarea necesitatii de a crea medii sanatoase și sustenabile, prin cercetare continua si prin folosirea creativa a materialelor noi.
 
Pardoselile tehnice suprainaltate Quattro Pavimente fac parte din categoria materialelor moderne, flexibile, eficiente și sustenabile, avand atribute ce indeplinesc criterii pentru certificarile BREEAM sau LEED.
 
Cum iti poti maximiza punctajul pentru cladiri verzi BREEAM si LEED?
 
Prioritatea regionala.
Quattro Pavimente Tehnice este singurul producator din Romania si prima intreprindere din Sud-Estul Europei  specializata in producția de pardoseli tehnice suprainalțate. Fabrica se afla in vecinatatea municipiului Bucuresti, facilitand aprovizionarea rapida cu pardoseli a santierelor in orice colt al tarii. In plus, prin utilizarea materialelor regionale, in limita a 800 km, utilizarea pardoselilor suprainaltate Quattro Pavimente Tehnice contribuie la maximizarea punctajului pentru obtinerea certificarilor de „cladiri verzi”.

 
Materiale si resurse.
Fabricate din materiale reciclabile, pardoselile Quattro contribuie la obținerea ratingului în certificarea LEED sau BREEAM a clădirilor „verzi” - sisteme internaționale de certificare a sustenabilității construcțiilor.  Lemnul folosit pentru panouri este certificat FSC, Quattro Pavimente detinand de asemenea si  certificate care atesta nivelul emisiilor de formaldehida. In lantul proceselor tehnologice, prin linii tehnologice automate ce asigura calitate, productivitate si eficienta, dar si prin  reciclarea materiilor refolosibilie Quattro Pavimente acorda o importanta deosebita aspectului ecologic valorificand subprosudele si limitand producerea de deseuri.
 
Performanta Acustica.
Pardoselile suprainaltate Quattro SO, Quattro W40, Quattro ST incapsulate contribuie la imbunatatirea izolarii la zgomot de impact. Panourile Quattro pot fi acoperite inca din fabrica cu o gama variata de finisaje  care ofera multiple solutii de design, dar care pot contribui totodata la performanta acustica. Panourile Quattro permit acoperirea cu PVC, HPL, LINOLEUM, CAUCIUC, CERAMICĂ, LEMN, PIATRĂ NATURALĂ sau MOCHETA. In plus, produsele de finisare  a pardoselii pe bază minerală - gresie, ciment, mozaic, piatră fără straturi şi izolatori pe bază organică precum şi pardoselile din lemn masiv nefinisat/netratat - se califică pentru a primi credit fără cerinţele de testare IAQ.
 
Elemente inovatoare in proiectare
Panoul incombustibil QUATTRO W40 RF60 este o inovatie romaneasca si o solutie pentru sistemele de pardoseli suprainaltate instalate in cladiri de birouri. Panoul din conglomerat lemnos este protejat prin aplicarea pe fata interioara a unor canturi si a unei membrane activata termic, rezistenta la foc. La o temperatura de 1200 grade Celsius membrana expandeaza si impiedica contactul direct al panoului cu flacara. De asemenea, propagarea focului prin zona de imbinare este impiedicata  intrucat membrana aplicata pe canturi expandeaza pana la 20mm grosime etansand pardoseala. In acest mod se creeaza o bariera eficienta, care ofera intregii suprafete unitate de protectie la foc.
 
In plus, fexibilitatea sistemului permite atât reorganizarea ori recompartimentarea spaţiilor, cât și relocarea pardoselilor în alte incinte, cu resurse minime și economii substanțiale în materie de costuri și timp.
 

Galerie

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top