Greseli de evitat in montarea pardoselilor tehnice

Pardoselile suprainaltate ofera o serie de beneficii fiind preferate pentru amenajarea spatiilor interioare cu necesități majore de cablare si trafic intens, din cladiri de birouri, centre de comanda si control, camere tehnice, spatii comerciale, sali de conferinte sau institutii de invatamant.
Combinand designul si performanta, pardoselile flotante, spre deosebire de pardoselile traditionale, permit montarea mult mai rapida oferind posibilitatea de utilizarea imediat dupa montaj.
Montarea pardoselilor tehnice se realizeaza extrem de facil si rapid, iar pentru evitarea principalelor greseli ce tin de montaj, este indicat sa se apeleze la o echipa specializata. Quattro Pavimente Tehnice ofera servicii de montaj asigurand calitatea lucrarii finite.

Cateva dintre cele mai intalnite greseli realizate in montarea pardoselilor tehnice:

Nu se pregateste corespunzator spatiul de montaj astfel incat acesta sa ramana curat, uscat şi liber de orice obiecte de mobilier sau scule, dispozitive, sau aparatură ce ar putea deranja activitatea deasamblare-montaj a pardoselii.

 Nu sunt masurate corect diferenţele de nivel ale planşeului suport pentru a verifica dacă nivelul de montaj se încadrează în limitele de reglaj ale structurii de pardoseală. Pardoseala flotantă se poate regla în înălțime de la 60 mm până la 2,5 m.

Montajul pardoselii nu se efectueze ultimul în ordinea finisării spaţiului respectiv. Orice operaţii de montaj a instalaţiilor electrice şi de apă sub pardoseală se vor finaliza înaintea începerii montajului pardoselilor tehnice. De asemenea, tencuiala pereţilor va fi terminată, iar vopsirea acestora (vopsea lavabilă) aplicată înaintea montajului pardoselii flotente.

Alegerea si pregatirea necorespunzatoare a adezivului pentru finisaje. Un aspect extrem de important in montajul pardoselilor tehnice il reprezinta aplicarea finisajelor, iar una dintre gresilile des intalnite care poate compromite intreaga lucrare este alegerea gresita a acestuia. Finisajele pentru pardoselile tehnice se lipesc cu adeziv acrilic tocami pentru a pastra avantajul de a fi montate si demontate cu usurinta. Avantajul folosirii acestei soluții este că adezivul își păstrează permanent calitățile, astfel că finisajele aplicate se pot dezlipi și lipit cu ușurință după finalizarea intervenției sub pardoseala tehnica.

Galerie

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top