In ceea ce ne priveste, am luptat intotdeauna pentru promovarea materialelor de constructii calitative, iar aceasta criza a materialelor ne-a ridicat oarecum mingea la fileu, Dan Berechet, Quattro Pavimente

Pandemia de coronavirus, criza legata de majorarea preturilor precum si criza materiilor prime din sectorul constructiilor a dus la schimbarea totala a obiceiurilor consumatorilor, a explicat in cadrul unui  interviu Dan Berechet, Product Manager QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE.
Infiintata in 2005 la București, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este prima si singura companie din Romania si Sud-Estul Europei specializata in productia de pardoseli tehnice  suprainaltate, care ofera solutii personalizate pentru amenajarea spatiilor cu necesitati majore de cablare si trafic intens precum spatii de biroruri, camere tehnice, unitati de invatamant, unitati industriale, unitati militare, grupuri sanitare, s.a.
 
Materiile prime s-au scumpit si se resimte deja si o criza a acestora. Ce impact are acest lucru asupra domeniul dvs de activitate?
Asa cum stim cu totii, majorarile  preturilor la materie prima de anul acesta au venit la pachet cu lipsa acuta a stocurilor la furnizori, indisponibilitatea materiei prime la producatori si intarzieri nelimitate ale termenelor de livrare.
In ceea ce ne priveste, am luptat intotdeauna pentru promovarea materialelor de constructii calitative, iar aceasta criza a materialelor ne-a ridicat oarecum mingea la fileu.  Inca din vara acestui an, cand am observat majorarea excesiva a PAL-ului, in loc sa indreptam piata spre compromisuri ieftine, am mizat pe alte materii prime precum panourile din sulfat de calciu.
Panourile  Simple (DB Greenboard), Nut si Feder (FHB), innobilate cu diferite finisaje (DB cu finisaj) sau full incapsulate (Quattro STS23), toate avand clasa A de reactie la foc, un comportament foarte bun la incarcare si acoperind tot necesarul spatiilor in care se impune folosirea pardoselei suprainaltate au devenit produse preferate de clientii nostri.
Avantajul pe care l-am oferit a fost acela de a gasi o solutie eleganta si superioara din punct de vedere tehnic, la preturi corecte si stabile, in masura in care ne-a permis piata.

Care au fost principalele dificultati pe care le-ati intampinat in aceasta perioada?
Nu de putine ori ni s-a intamplat sa primim de la furnizori preturi majorare artificial sau oferte cu valabilitate de doar 24 de ore care ne-au pus in situatia de a regandi strategia astfel incat sa ne putem respecta angajamentele fata de partenerii si clientii nostri.
 
Care a fost strategia abordata pentru a mentine relatiile cu partenerii in aceste timpuri incerte?
Am mizat pe stocuri, motiv pentru care am reusit sa livram marfa imediat, sau in termeni rationali de timp, iar pentru perioada urmatoare, intentionam sa ne pastram strategia, astfel incat in orice moment sa putem fie sa livram din stoc, fie sa confirmam termene de livrare de maxim 10 zile lucratoare.

Ce avantaje prezinta  panourile pentru pardoseala suprainaltata din sulfat de calciu?
Produsul nostru preferat este panou Quattro STS23, care fiind full incapsulat in tabla din otel zincat, ofera in primul rand o rezistenta suplimentara, dar si garantia unui produs fiabil, care se comporta foarte bine in timp in conditii normale de exploatare. In plus ofera o rezistenta superioara atunci cand se impune schimbarea finisajului sau indepartarea acestuia pentru a avea acces sub pardoseala suprainaltata.
In afara de toate aceste avantaje pe care le ofera produsele noastre, venim in intampinarea clientilor cu solutii tehnice si profesionale, oferite de specialistii nostri care au experienta in domeniu de mai bine de 10 ani.
 

Galerie

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top