Pardoselile suprainaltate - solutii utile pentru cladiri moderne

Proiectate initial pentru a raspunde unor nevoi specifice centrelor de date si gandite ca o rezolvare pentru mascarea cablurilor si sistemelor de racire, pardoselile suprainaltate s-au dovedit a fi o sloutie ideala de amenajare a noilor cladiri moderne.

Astazi le gasim frecvent utilizate pentru construirea spatiior interioare a cladirilor de birouri, salilor de spectacole, showroom-urilor sau salilor de conferinte si in general  in realizarea spatiilor de lucru  unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie. In plus, montarea pardoselilor suprainaltate ofera solutii si pentru conceperea unor sisteme de ventilatie.

Sistemul de pardoseli tehnice suprainaltate este compus din panouri modulare (600 x 600 cm), montate pe o structură specială din oțel, disponibilă în diferite tipologii, înălțimi, dimensiuni (piedestale reglabile, traverse).

Concepute pentru a fi instalate în clădiri noi sau renovate (birouri, bănci, aeroporturi, mall-uri, aule și săli de conferințe, hoteluri, școli, restaurante, cantine și spitale), pardoselile tehnice diferă de sistemele tradiționale, prin viteza de instalare, funcționalitate, securitate, flexibilitate și confort. oferind totodata solutii de amenajare prin gama diversa de  finsaje.

Acoperirea panourilor Quattro (W40 si DB) se face din fabrică, pe fața pedonabilă, cu o gamă foarte variată de finisaje:PVC, HPL, LINOLEUM, CAUCIUC, CERAMICĂ, LEMN, PIATRĂ NATURALĂ, deoarece QUATTRO colaborează cu principalii producatori de acest tip de acoperitori de pardoseala de pe piață.

Pentru proiecte mai sofisticate, unde arhitectții, beneficiarii sau utilitatea clădirii, impun soluții deosebite, panourile pot fi acoperite și cu alte finisaje, la cerere sau furnizate de aceștia, asigurând astfel, libertate de proiectare și design.

 

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top