Pardoseli Quattro pavimente pentru cladira Bruxelles si Berlin din complexul Sema Parc

Unul dintre cele mai moderne parcuri industiale din capitala, Sema Park a fost extins cu doua noi cladiri de birouri care respecta aceleasi standarde de calitate ca celeleate cladiri ce fac parte din complex.

Pentru amenajarea cladirilor Berlin si Bruxelles din Sema Park s-a optat pentru pardoseala tehnica de la Quattro Pavimente, prima companie din România și Sud-Estul Europei specializată în producția de pardoseli tehnice supraînălțate.
Amenajarea interioara a celor doua cladiri încurajează libertatea de mișcare fiind potrivite pentru companii din domeniile IT, BPO, Call Center, cercetare & dezvoltare, servicii bancare, servicii profesionale, auto și farma.  Cladiri de birouri de clasa A cu finisaje de inalta calitate, arhitectura acestora permit organizarea si compartimentarea spatiilor intr-un mod extrem de facil.
Folosirea pardoselilor flotante Quattro Pavimente perimit rearanjarea cu usurinta a spatiilor permitand accesul la cablurile de alimentare si oferind posibilitatea de reconfigurare eficienta a spatiului fara a se pierde accesul la prizele de alimentare sau date.
 
 

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top