Soluții adaptate nevoilor actuale de transformare și reconfigurare a spațiilor de birouri cu ajutorul pardoselilor tehnice Quattro Pavimente

Un program arhitectural direct afectat pe timp de pandemie, clădirile de birouri reușesc să rămână spații actuale și primitoare, pe de o parte datorită creativității arhitecților care regândesc spațiile, iar pe de altă parte datorită soluțiilor inovative oferite de produsele noi și moderne prezente pe piața materialelor de construcții. Quattro Pavimente Tehnice, de aproape 30 de ani pe piața de pardoseli supraînălțate, rămâne un partener de încredere ce a reușit să identifice noi opor­tunități, venind cu soluții adaptate noilor provocări de transformare a birourilor în spații de întâlnire și idei, facilitând reconfigurarea rapidă a pardoselilor.

Panourile încapsulate Quattro folosite cu succes în proiecte de reconversie, reconfigurare și modernizare

În contextul actual în care numărul angajaților care lucrează de acasă a crescut, toate previziunile prevestind o criză în domeniu, Quattro Pavimente Tehnice a mizat pe produsele noi, moderne și cu eficiență foarte ridicată pe termen lung, cum sunt panourile încapsulate Quattro STS23 ( cu miez de sulfat de calciu) și Quattro STW23 (cu miez de conglomerat lemnos). Dovadă stau câteva dintre proiectele din portofoliul recent Quattro Pavi­mente Tehnice în care au fost folosite cu succes noile panouri încapsulate pentru reconversia unor spații din clădiri vechi în birouri moderne, adaptate nevoilor de azi și de mâine. Cu ajutorul par­doselilor supraînălțate Quattro Pavi­mente Tehnice au putut fi regândite spațiile astfel încât să îndeplinească condițiile de distanțare socială impuse de pandemie.

Recon­figurarea rapidă a panourilor modulare ce permit păs­trarea finisajelor existente sau înlocuirea rapidă a aces­tora oferă viteză de insta­lare, montaj facil și flexibilitate.

Panourile produse de Quattro Pavimente Tehnice pot fi folosite eficient în spații de birouri cu trafic intens, fiecare dintre cele trei tipuri de panouri – încapsulate, din conglomerat lemnos, din sulfat de calciu – fiind recomandate pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Astfel panourile încapsulate sunt recomandate pentru spațiile de birouri care necesită o încărcare minimă a structurii, dar și pentru spațiile în care este nevoie de o maximizare a spațiului tehnic de sub panou. Panourile din conglomerat lemnos (Quattro W40) pot fi folosite eficient pentru amenajarea birourilor predispuse la reconfigurarea periodică, în timp ce panourile din sulfat de calciu sunt recomandate pentru clădirile de birouri foarte înalte, care necesită o clasă de rezistență la foc ridicată.

O categorie de proiecte ce vine cu o serie de provocări o reprezintă mo­der­nizarea clădirilor vechi, din ce în ce mai comune și pe piața din România. La fel ca în cazul proiectului de modernizare a clă­dirii de pe str. Paleologu nr. 10 din portofoliul Quattro Pavimente, în astfel de spații intervin constrângeri legate de înălțimea finită a pardoselii. Cu ajutorul noilor panouri încapsulate Quattro Pavimente Tehnice (STS23 și STW23) aceste nevoi pot fi îndeplinite datorită dimensiunilor și greutății reduse a panourilor. Astfel, pardoselile supra­înălțate Quattro Pavimente Tehnice răspund, într-o manieră elegantă, exi­gențelor constructorilor și arhitecților, fiind o soluție eficientă de modernizare a acestor tipuri de clădiri.

Pardoselile Quattro Pavimente Tehnice disponibile în pofida crizei materialelor de construcții

După apariția pandemiei și a dificultăților generate de aceasta, toată lumea se confruntă cu provocări create de creșterea continuă a prețurilor ma­teriei prime, provocată de o lipsă acută a materialelor, la nivel mondial. Prin furnizori istorici și parteneriate strategice stabilite în timp, Quattro Pavimente Tehnice a reușit să ges­tio­neze această situație, iar în acest mo­ment dispune de materia primă pentru toate categoriile de panouri pe care le produce și cu care acoperă toată gama de nevoi și specificații tehnice.

Quattro Pavimente Tehnice pune accent atât pe calitate, cât și pe oferirea unor soluții sustenabile, realizate în principal cu produse zonale, pentru a încuraja atât producția locală, cât și diminuarea amprentei de carbon, fiind preocupați activ de protejarea mediului înconjurător. Noile panourile încapsulate STS23 și STW23 îndeplinesc cu succes și această preocupare de protejare a mediului, oferind rezultate foarte bune în exploatare, cu un consum redus de materiale și o încărcare minimă a struc­turii de rezistență a clădirilor în care se montează.

10

ani experiență

 1.000.000 

mp capacitate de producție

500+

clienți multumiți

500+

proiecte în portofoliu

300+

tipuri de produse

1

SCOP: SATISFACȚIA CLIENTULUI

Contact

SC Quattro Pavimente Tehnice SRL

Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, Nr. 103,
Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Cod Poştal 077160, România

Telefon:

Dan BERECHET
Mobil: 004 / 0732.667.527

Director Comercial: Adrian MIHAILOVICI
Mobil: 004 / 0727.247.474

Email:

office@quattropavimente.ro

Top